UNEN JOOGA

Rentoutumista ja palautumista sinulle,

joka haluat nukkua paremmin

DSC_1168.jpg

 Jooga antaa erinomaisen avun 

VAIN 5min säännöllinen harjoitus iltaisin auttaa sinua nukkumaan paremmin, jotta voit käyttää koko potentiaaliasi arjessa. 
Hyvin nukuttu yö auttaa sinua mm. palautumaan stressistä ja kuormituksesta, se ylläpitää vastustuskykyäsi ja suojaa flunssalta, se lisää henkistä voimaasi ja parantaa tunteiden käsittelyä, se huoltaa aivojasi parantaen muistia ja oppimiskykyä.

 unenlaadun parantamiseen! 

Helpolla joogarutiinilla
vaivattomasti syvään uneen

Kuulostaa melko hyvältä eikö vain?  Tämä ei pelkästään kuulosta hyvältä! Takaan, että matka parempaan uneen on hyvinkin helppoa. 

Hyvän unen resepti on rauhoittumisen hetki illalla ennen nukkumaanmenoa. Saatat jo omasta mielestä rentoutua kotona sohvalla television äärellä tai puhelinta selatessa. Jos uni ei kuitenkaan tule helposti tai on hyvin katkonaista, jokin on silti hieman pielessä. 

Stressi, huolet ja ylivirittyneisyys vaikuttavat uneen haitallisesti. Nämä on kuitenkin elämään kuuluvia asioita ja viisas kehomme osaa tasapainoitella stressin ja palautumisen välillä pysyen terveenä. Ongelmia syntyy siinä kohtaa kun stressi ja kuormitus jatkuu hieman liian pitkään ja palautuminen ei ole riittävää. Tällaisessa tilassa kun päivän päätteeksi pääset kotisohvalle ja on aika rentoutua, keho ei osaakkaan siirtyä laadukkaaseen lepotilaan. Toisin sanoen hermosto ei rauhoitu ja palautuminen ei ole laadukasta. 

Tähän sangen yleiseen ongelmaan on erittäin simppeli ratkaisu! Säännöllinen tietoinen rauhoittuminen. Mitä sitten on tietoinen rauhoittuminen? Se on rentoutumista ja läsnäoloa niin, että tiedostat olevasi rento ilman, että mielesi on muualla häiritsevissä ajatuksissa. 
"Apua, mutta olen juuri sellainen ihminen, joka ei pysty rauhoittumaan kun mieli laukkaa tuhatta ja sataa"

Ei huolta! Takaan, että onnistut varmasti avullani.

Tätä mieltä Alisa oli Unen jooga -kurssista

Kurssin aikana olen oppinut rauhoittumaan iltaisin ja ottamaan itselleni pienen hetken ennen nukkumaanmenoa. Aikaisemmin olen kärsinyt nukahtamisvaikeuksista. Niinan ääni on ihanan rauhoittava ja kurssin avulla olen oppinut todella hyviä hengitysharjoituksia, jotka takaavat paremmat unet! Kiitos!

Unen jooga -kurssi 

Laitetaan sinunkin unesi kuntoon

Mietitkö vielä? Jatka lukemista.
DSC_1168.jpg

Kurssin helppous viehättää

> Harjoitukset ovat tasoltaan aloittelijoille sopivia, joten et tarvitse aikaisempaa kokemusta joogasta. 

> Tarkoitus on muodostaa sinulle miellyttävä ja vaivaton iltarutiini, joten harjoitukset ovat lyhyitä noin 5-30min pituisia. Tähän sinulla on aikaa!

> Et tarvitse joogamattoa tai muita joogatarvikkeita.

> Ei ole oikeaa tai väärää tapaa tehdä harjoituksia. Riittää, että annat niille mahdollisuuden. Harjoitus itsessään opettaa.

> Harjoitukset ovat tallenteita, joten voit tehdä niitä juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii!

> Sinulla on ohjaajan tuki koko kurssin ajan!

Kurssi tarjoaa sinulle kaiken tämän!

Saat 12 unta tukevaa joogaharjoitusta. Kaikki harjoitukset antavat sinulle lempeän ja luonnollisen tavan laskeutua rauhan olotilaan ja valmistautua hyvään uneen.
2 x Hatha jooga - Lempeää liikettä yhdistettynä rauhoittavaan hengitykseen. Näillä harjoituksilla vilkkaampikin mieli rauhoittuu.
2 x Yin jooga - Viipyilet näissä lempeästi avaavissa liikkeissä muutaman minuutin kerrallaan ja mieli hiljenee nukkumaanmenoa kohti.
3 x Hengitysharjoitus - Hengitys on linkki hermostoon. Tulet tekemään helppoja sekä tehokkaita harjoituksia, jotka tasapainottavat olotilasi hektisenkin päivän jälkeen
2 x meditaatio - Harjoitat läsnäoloa ja samalla päästät irti kireyksistä, huolista ja murheista. Teet tilaa seesteiselle mielelle.
3 x Rentoutusharjoitus - Nämä maagisen rentouttavat harjoitukset kuljettavat sinut syvään lepoon, jotta kehosi osaa vaipua unen pilvilinnoihin vaivattomasti.
1 x Aamujooga - Bonuksensa saat vielä ihanan herättelevän ja vetreyttävän aamuharjoituksen jolla lähtee päivä käyntiin.

Eikä siinä vielä kaikki! Lisäksi...

IMG_2499.jpg
Saat koko kurssin vuodeksi käyttöösi!
Kurssi on laadukkaalla alustalla ja navigointi on helppoa!
Saat erittäin helppokäyttöisen applikaation käyttöösi!
Saat ohjaajan tuen! Olen sähköpostin päässä!
Saat 30 päivän tyytyväisyystakuun!
Mullistat arkesi uni kerrallaan!

Liity meidän hyvin nukkuvien ihmisten joukkoon
Jo tänään!

Olin tilanteessa, jossa liikunta oli ollut tauolla elämässäni jonkin aikaa. Sen aloittaminen tuntui jopa pelottavalta. Niinan ammattitaitoisessa ja kaiken huomioonottavassa ohjauksessa koin oloni turvalliseksi taas kokeilla, miltä liikkuminen kehossa tuntuu. Joka kerta on ollut minulle yhtä merkityksellinen. Niina saa aikaan kokemuksen, ettei ole kiire minnekään. Niina on myös varioinut liikkeitä aina päivän kuntoni mukaan. Täydestä sydämestäni voin suositella Niinan voimaannuttavaa ohjausta. Yhteistyömme jatkuu edelleen.

YKSITYISTUNTI

Laura
Olen tosi iloinen, että lähdin kurssille mukaan. Tämä tuli varmasti jäädäkseen. Kotona joogaaminen oli etukäteen odotettua mukavampaa ja helpompaa. Pidän Niinan rauhallisesta ja lempeästä tavasta ohjata. Kurssin Sisältö oli monipuolinen ja ihana. Kiitos ❤

ISTUMATYÖNTEKIJÄN JOOGAKURSSI

Tanja
Tuntia puitiin saunassa ja kommentit oli hyviä. Kaikki oli sitä mieltä, että tuota pitäisi tehdä jatkossakin, venyttelyä ym. rentouttavaa oloa kohentavaa. Hyvä liikuntamuoto näyttöpäätetyön ja pelastustehtävien seuraksi jälkeen, aina ei tarvii lähteä salille tai lenkille. Kiitos vielä!

TYKY-TUNTI

Petteri Wiinamäki | Pelastusmestari, Sotilaspalokunta
Erittäin hyvä kurssi. Minulla liikkeet tehosivat hyvin alaselän ja pakaroiden jumeihin ja rauhoittivat olotilaa. Tykkäsin, kun oli eri pituisia harjoituksia. Varsinkin 15 minuutin harjoituksia tuli tehtyä usein. Kurssilla opin, miten hengitys tehostaa liikkeitä. Aion tehdä harjoituksia myös jatkossa.

ISTUMATYÖNTEKIJÄN JOOGAKURSSI

Merja
Ohjaajan ääni oli rauhoittava ja osasi hienosti videolla kertoa, mihin kiinnittää huomiota. Joogaaminen rauhoittaa ja ennenkaikkea vetristää jäykistyneitä paikkoja. Liikkuvuus parani jo 6 viikon aikana huomattavasti!

ISTUMATYÖNTEKIJÄN JOOGAKURSSI

Mika Mäkinen

Lue mitä asiakkaat ovat sanoneet tunneista ja kursseista

DSC_1657.jpg

 Olen joogaopettaja, yrittäjä ja opiskelija... 

 ... Ja kaikkea tätä teen suurella rakkaudella ja intohimolla 
Voit siis kuvitella, että toisinaan myös minä kärsin vaikeudesta nukkua hyvin. Kun elän vaihetta jolloin uni ei suju huomaan olevani ärtyisä, saamaton ja jopa hieman ahdistunut. Kuulostaako tutulta?

Hyvä uni on oman elämäni eliksiiri. Kun nukun hyvin olen kaikinpuolin "parempi" versio itsestäni. Olen mukava, tehokas, inspiroitunut ja oloni on tasapainoinen. 

Onko minulla sitten joka ilta rauhoittumisen rutiini? No, jos aivan rehellisiä ollaan niin ei. Haluaisin sanoa, että meditoin joka ilta säännöllisesti, mutta se ei ole totta. Toisaalta normaalisti nukun vallan hyvin. 
Pyrin elämässäni tasapainoon! Annan tästä käytännön esimerkin:
Kun tiedän, että elämässäni tulee haastavampi ajanjakso alan valmistautumaan siihen aloittamalla iltarutiinin. Tämä rutiini pitää sisällään juurikin samanlaisia harjoituksia kuin unen jooga -kurssin sisältö. Olen myös hyvin inhimillinen ihminen, joten en aina onnistu ennakoimaan ja reagoimaan optimaalisesti elämän haastaviin hetkiin. Silloin unenlaatu heikkenee, en saa unta tai se on hyvin katkonaista ja levotonta. Toisinaan kärvistelen huonon unen kanssa jonkun aikaa ja toisinaan taas puutun siihen heti. Kuitenkin aina, kun otan iltarutiinin käyttöön saan uneni jälleen kuntoon, jolloin
nukkumaanmeno on mukavaa, vaivatonta ja olen taas parempi versio itsestäni.
Olen siis elävä esimerkki siitä, että nämä harjoitukset toimivat ja voin suositella niitä koko sydämestäni myös sinulle!
Nähdään pian harjoitusten parissa!
Niina Katara

Tule siis mukaan unen jooga -kurssille...

...Ja koe itse hyvän unen vaikutus!

Unen jooga -kurssi

49€

Kassalla myös klarnan osamaksu mahdollisuus 
Haluatko maksaa liikuntaetuudella?

Voit suorittaa maksun myös Smartum, Eazybreak, E-Passi tai Edenred mobiilimaksulla.

  1. Löydät liikuntaedun nimellä Katara Wellness

  2. Suorita valitsemasi kurssin hinta (laita kurssin tarjoushinta summa kohtaan eli ei tarvitse valita valmista pakettia) 

  3. Maksun jälkeen lähetä kuitti info@katarawellness.com (esim.kuva kuitista tai pelkkä tieto minkä kurssin lunastit ja millä liikuntaedulla)

  4. Lisään sinut kurssille mahdollisimman pian (viimeistään 2 päivän sisällä)

  5. Saat viestin jossa on ohjeet miten löydät kurssin kun sinut on lisätty kurssille. Muista tarkistaa sähköpostisi roskapostikansio!

 
Yoga at Home

Käydäänpä vielä läpi miten hyödyt kurssista

Nukkumaanmenosta tulee vaivatonta ja mukavaa
Nukut laadukkaasti ja pääset irti väsymyksen kierteestä
Palaudut arjen kuormituksesta ja loistat arjessa parhaimmillasi
Suoriudut paremmin töissä ja opiskelussa
Jaksat olla läsnä perheesi ja ystäviesi kanssa
Energiaa riittää myös liikuntaan ja harrastuksiin

Lisäksi saat...

...12 tarkkaan suunniteltua sekä ihanaa harjoitusta
... käyttöösi laadukkaan kurssialustan sekä applikaation
...kurssin käyttöösi vuodeksi
...tyytyväisyystakuun
...ohjaajan tuen

100% tyytyväisyystakuu

Minulle on tärkeää, että olet tyytyväinen kurssiin.
Mikäli kurssi ei vastaa odotuksiasi etkä ole tyytyväinen niin sinulla on 30 päivää aikaa kurssin vastaanottamisen jälkeen peruuttaa ostoksesi. Kerro mikä ei miellyttänyt ottamalla yhteyttä info@katarawellness.com ja saat rahasi takaisin. 

Tutustu ja katso esimerkkivideo!

Vesiputous meditaatio - 5min