TAPAHTUMAT

OM YOGA - KOULU / TAMPERE (Alkaa 2.9.2020)

Keskiviikko 9.15-10.15 Lempeä Hatha

 

Tunnilla etenemme rauhalliseen tahtiin kehoa kunnioittaen yhdistelemällä dynaamista liikettä ja staattisia pitoja. Vahvistamme erityisesti lantion aluetta ja selkärankaa tukevia lihaksia sekä avaamme erityisesti kehon takalinjaa. Keskitymme laadukkaaseen uloshengitykseen sekä kehon ja mielen rentouttamiseen. 

 

Torstai 9.15-10.15 Virkistävä Hatha

 

Tunnilla avaamme kylkiä ja haetaan tilan tunnetta kehoon sitä samalla vahvistaen. Harjoitus tehdään rauhallisella ja hallitulla liikkellä, joten pysyt varmasti mukana. Keskitymme laadukkaaseen sisäänhengitykseen jolloin keho saa lisää energiaa ja mieli virkistyy. 

 

Perjantai 16.15-17.15 Lempeä Hatha + jooga nidra

 

Ihana afterwork tunti jolloin liikumme rauhalliseen tahtiin karistaen viikon stressit ja jännitykset kehosta ja mielestä. Vahvistamme ja avaamme kehoa lempeällä otteella, sekä valmistaudumme tunnin lopussa pidettävään jooga nidraan. Jooga nidra on ohjattu syvärentoutus, jolla on paljon mieltä ja kehoa eheyttäviä vaikutuksia. 

 
 
NUORTEN JOOGA - RATINAN STADION, SALI 1  
TAMPERE (Alkaa 10.9.2020)

Torstai 18.00-19.00 Hatha flow 

 

Kaikentasoisille ja kuntoisille sopiva, lempeä flow-jooga edistää kehon hyvinvointia, lisää liikkuvuutta, parantaa tasapainoa sekä keskittymiskykyä. Tunti sisältää fyysisen harjoituksen, joka tukee erityisesti selkärangan hyvinvointia. Keskitymme rauhallisiin ja syviin hengityksiin, jotka rauhoittavat ja palauttavat päivän kuormituksesta. Tunti päättyy aina loppurentoutukseen, jossa nautitaan tietoisesta levosta. 

Tunti on maksuton eikä vaadi ilmoittautumista. Tervetuloa!

Pyhäniementie 251 20, 39820 Kihniö

KIHNIÖ

©2020 by KATARA WELLNESS rekisteri- ja tietosuojaseloste

  • LinkedIn
  • Facebook
  • Instagram