top of page

Rauhoittava jooga 30min

Päivitetty: 2. jouluk. 2022

Rauhoita hermostosi vain 30min joogalla ja nauti levollisuuden tunteesta. Tämä harjoitus sopii sinulle erinomaisesti, vaikka et olisi joogannut koskaan ennen!Mikä tekee joogasta rauhoittavaa?
  • Lempeästi etenevä tahti

  • Eteentaivutukset

  • Uloshengityksen pidentäminen


Tämän 30min joogaharjoituksen avulla pääset kokemaan itse, miten yllä olevat tekniikat todella rauhoittavat kehon ja mielen.Mikäli jooga on sinulle uutta, niin muista:
  • Jooga ei ole suorittamista. Mikäli jokin liike ei sovi sinulle, niin jätä väliin, hengähdä tai muokkaa sitä itsellesi sopivaksi. Harjoitus on vain sinua itseäsi varten, joten kulje sen läpi omaa kehoasi kunnioittaen.

  • Hengityksen seuraaminen voi alkuun tuntua haastavalta ja se on todella ok! Sillä ei ole väliä, miten hengität, kunhan hengität. Minun ohjaamani hengitys on vain vaihtoehto mitä voi kokeilla, jos se tuntuu mukavalta.

  • Nauti harjoituksesta, se on juuri sinua varten!Tämä harjoitus on osa Istumatyöntekijän joogakurssia. Mikäli kaipaat lisää harjoituksia kehon ja mielen huoltoon, niin lue lisää kurssista!

Viikko 1 - Rauhoittava jooga 30min - Istumatyöntekijän joogakurssi


 


Istumatyöntekijän joogakurssi

6 viikon joogaohjelma + vuoden käyttöoikeus

Vapaudu istumisen aiheuttamista kireyksistä sekä kolotuksista ja nauti mielen rentoudesta!


Kurssi sopii erinomaisesti aloittelijoille, eli et tarvitse lainkaan aiempaa kokemusta joogasta. Harjoitukset etenevät rauhalliseen tahtiin, joten pysyt varmasti mukana. Lisäksi annan erilaisia vaihtoehtoja liikkeistä, jotta löydät sinulle sopivat vaihtoehdot.https://www.katarawellness.com/istumatyontekijan-joogakurssi


 
154 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page