• Niina

Niina X Irina

Mistä on kyse kun TV:stä tuttu Irina Isberg on mukana Katara Wellnessin joogavideoilla?
Verkostojen kautta yhteen


Kati Haikola-Mehtälä on super ihana ja idearikas tyyppi, joka onnekseni on toiminut mentorina ja olkapäänä mun yritys taipaleella. Kati sai mega hyvän idean projektista, joka hautuu ja kehittyy kaiken aikaa. Tähän projektiin liittyen Kati tunsi Leenan, joka voisi olla avuksi. Leenalta tuli yhteydenotto, että hän tuntisi Irinan, joka voisi olla oiva lisä tähän projektiin.


Pari puhelua sinne tänne ja sitten me istuttiinkin Irinan kanssa kahvilassa Tampereella, koska hän oli koronan vuokasi palannut Los Angelesista suomeen. Irina on siis ammatiltaan näyttelijä ja hänellä on myös joogaohjaaja sertifikaatti. Lisäksi Irina opiskelee tällä hetkellä liikuntaneuvojaksi.


Lähdettiin tapaamiseen ihan avoimin mielin, josko me saataisiin yhdessä jokin kiva joogaprojekti kasaan. Siinä parin teekupposen aikana ehdittiin tutustua ja käydä läpi asioita niin elämästä kuin joogasta ja vähän kaikesta muustakin. Molemmille jäi heti fiilis, että kyllä me lähetään luomaan kimpassa.


Meitä yhdistää monet samanlaiset ajatukset ja ennenkaikkea kiinnostus hyvinvointiin ja joogaan. Meille on myös molemmille tärkeää, että se mitä me tehdään ja opetetaan on helposti lähestyttävää ja käytännönläheistä. Palloteltiin ideoita ja tultiin siihen tulokseen, että haluttiin tarjota hyvän fiiliksen kotijoogaa!


KOTIJOOGA - NIINA X IRINA


Meidän luomassa kotijoogassa on ajatus siitä, että voit ottaa omaa aikaa joogaten tai jopa viettää kotiretriitti päivää harjoitusten parissa. Monella on ollut koronan takia erittäin haastavaa ja vähintään se on jollain tavalla vaikuttanut meidän kaikkien elämään. Ei ihme jos tunnetasolla on vielä epävarmuutta, turhautuneisuutta ja väsymystä.


Siksi me tehtiin kiva paketti kotona helposti tehtäviä harjoituksia, jotka tuovat lempeyttä, rentoutta ja hyvää fiilistä juuri sun arkeen, sinne sun kotiin!


Harjoitukset on pidetty sopivan lyhyinä, jotta kynnys aloittaa olisi mahdollisimman pieni. Ja hei! Mikään ei estä sua tekemästä vaikka kaikkia harjoituksia saman päivän aikana jos intoa riittää. Se on itseasiassa aika kiva idea! Voit lounastaa tai juoda vaikka kupposen teetä harjoitusten välissä ja fiilistellä kehon ja mielen tuntemuksia, kunnes jatkat seuraavaan harjoitukseen. Meistä tällainen kuulostaa just täydelliseltä sunnuntailta 💖Mitä saat kotijooga kokonaisuuden harjoituksista?


Joogaharjoitukset vahvistavat ja vetreyttävät kehoa, sekä lisäävät kehon tuntemusta ja tasapainoa. Niissä kiinnitetään huomiota hengitykseen ja hengityslaadun parantamiseen, joka on oleellista kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa.


Lisäksi löydät meditaatioharjoituksia, jotka toimivat erinomaisesti sekä erikseen, että joogaharjoitusten yhteydessä. Meditaatiolla on paljon terveyttä ja elämänlaatua eheyttäviä vaikutuksia ja ovat mm. yhteydessä onnellisuuden kokemiseen.


Kokonaisuudessa on myös yksi jooga nidra. Jooga nidra on ohjattu rentoutusharjoitus, jota monesti kutsutaan myös joogin uneksi. Tämä harjoitus kuljettaa sinut kohti syvää rentoutumista jolloin keho ja mieli palautuu kuormituksesta ja stressistä. Mikä parasta! Saat vain makoilla mukavasti ja kulkea läpi eheyttävän harjoituksen vaivattomasti. Ainut tavoitteesi on pysyä hereillä, joka tosin saattaa olla joskus haastavaa. Älä siis murehdi, jos jooga nidra kääntyykin päiväuniksi.


Luvassa on siis kehon ja mielen huoltoa, läsnäoloa, rentoutta ja hyvää fiilistä!


KOTIJOOGA - NIINA X IRINA


VAPAUDU - RENTOUDU - UUSIUDU


Lue lisää : www.katarawellness.com/kotijooga
TERVETULOA MUKAAN

- Niina & Irina
39 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki