top of page

Apua niska-hartiaseudun kipuihin!

Päivitetty: 16. maalisk. 2022

Kärsitkö niska-hartiaseudun jumeista? Ovatko niskat niin jumissa, että päätäkin jo särkee? Unohda venyttely ja niskan kivulias pyörittely. Sen sijaan lue tämä teksti ja kokeile alla olevaa 3min harjoitusta!Suurin osa meistä kärsii vähintään ajoittaisesta niska-hartiaseudun jumeista ja mahdollisesti sen aiheuttamasta päänsärystä. Tämä johtuu monesti pitkään pidetystä staattisesta asennosta. Kuulostaako tutulta?


Vietät mahdollisesti suuren osan päivästä tietokoneen ääressä huonossa asennossa ja kehoa saattaa kiristää vielä kaiken muun päälle stressin tuoma jännitys. Tämä kerää kuormitusta ja kireyttä erityisesti niska-hartiaseudulle. Passiivisen asennon myötä verenkierto hidastuu ja hapen saanti lihaksissa vähenee. Mm. tämä väsyttää ja kiristää lihaksia.


Monet tuskailevat taukohuoneessa, että pitäisi venytellä, mutta ei saa aikaiseksi ja kireydet sen kuin kasvavat. Kaikille teille, jotka inhoatte ajatusta venyttelystä hyvä uutinen on se, että voitte unohtaa venyttelyn! Mieluummin nouse välillä tuolilta ylös ja tee muutama verenkiertoa lisäävä liike!

  • Saat enemmän hyötyä!

  • Tunne rentouden ja lämmön lihaksissa heti!

  • Liikkeet tuntuvat paremmilta kuin kiristävä venytys kipeään lihakseen!


Kokeile seuraavaa harjoitusta ja tunne sen vaikutus hartioissasi!
 

Kaipaatko lisää harjoituksia kehon ja mielen hyvinvointiin?


Tustustu Istumatyöntyekijän joogakurssiin


https://www.katarawellness.com/istumatyontekijan-joogakurssi


 

57 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page