1787c872-8fac-4304-9aaa-2118b8f94851.JPG
Sea Grass
Forest
IMG_2642.JPG
JOOGATUNNIT

RAUHOITTAVA JOOGA

Tämä tunti rauhoittaa kehoa ja mieltä, sekä parantaa fyysistä terveyttä. Harjoituksessa vahvistetaan ja avataan kehoa monipuolisesta, mutta keskitytään erityisesti lantion alueen ja selän terveyden tukemiseen. Tunti kehittää uloshengityksen laatua ja näin ollen rauhoittaa hermostoa ja tukee kehon sekä mielen palautumista.

VIRKISTÄVÄ JOOGA

Harjoituksessa keskitytään sisäänhengityksen laadun parantamiseen, jotta keho ja mieli saa lisää virtaa ja energiaa. Vahvistamme ja avaamme erityisesti selän ja rintakehän aluetta, tavalla joka tukee selän pitkä aikaista terveyttä.

RENTOUTTAVA JOOGA

Harjoitus koostuu muutamista rentoutumista tukevista liikkeistä sekä ohjatusta rentoutusharjoituksesta. Harjoitus auttaa sinua kulkemaan kohti laadukasta lepoa, jolloin keho ja mieli palautuu kuormituksesta ja stressistä.

METSÄ JOOGA​

 

Harjoituksen aikana avataan ja vahvistetaan kehoa monipuolisesti, mutta lempeästi. Keskitytään läsnäoloon, hengitykseen ja luonnon rauhoittavaan vaikutukseen.

YIN JOOGA

Yin joogassa asentoja pidetään noin 2-5min kerrallaan ja niihin rentoudutaan. Harjoitus vaikuttaa syvälle kehoon, tuoden lisää tervettä liikkuvuutta. Harjoitus voi olla erittäin rentouttava ja meditatiivinen, mutta myös mielenlujuutta kehittävä.

JOOGA NIDRA

Jooga Nidra eli Joogin uni on ohjattu rentoutusharjoitus, joka ohjaa sinut tietoiseen lepotilaan. Laadukkaalla levolla on kehoa ja mieltä palauttava ja eheyttävä vaikutus. 

VIINI, OLUT TAI SKUMPPA JOOGA

Harjoitus tehdään pilke silmäkulmassa lasillisen kanssa. Joogaharjoituksessa edetään rauhalliseen tahtiin, kehoa monipuolisesti, mutta lempeästi vahvistaen ja avaten. Lasi kulkee tietysti mukana ja harjoituksen lomassa nostellaan maljoja. 

Voit tilata joogatunnin itsellesi, kaveriporukalle tai tapahtumaan. Joogatunneista on saatavilla myös workshoppeja, joissa pystytään syventymään enemmän joogan vaikutuksiin ja tekniikoihin.