top of page
Joogaa istuville, Kehonhuolto, joogakurssi, Joogaohjelma, Istumatyöntekijän joogakurssi. Katara Wellness, Joogan alkeet, Joogan alkeiskurssi, Joogaa aloittelijoille, Joogaa kankealle,
Vapaudu kireyksistä ja kolotuksista &

Nauti vetreästä ja hyvinvoivasta kehosta.

TÄMÄ KURSSI ON SINULLE, JOKA ISTUT PALJON PÄIVÄN AIKANA. OLETKO VALMIS OTTAMAAN ASKELEEN KOHTI VETREÄMPÄÄ JA VAHVEMPAA KEHOA SEKÄ LISÄÄMÄÄN ARKEESI LÄSNÄOLOA JA TASAPAINOA?
Se onnistuu tämän joogaohjelman avulla!

Millainen olisi arki ilman niska-hartia -alueen ja selän kipuja?

HOIDA NISKA-HARTIAN JA SELÄN KOLOTUKSET POIS VAIN 15MIN HARJOITTEILLA. SEURAAT VAIN VALMISTA JOOGAOHJELMAA JA HUOMAAT MITEN KIVUT HELLITTÄVÄT JA YLEINEN OLOTILA PARANEE.

Iso osa suomalaisista istuu jopa 80 % päivästä! Staattinen asento heikentää verenkiertoa, lihakset heikkenevät ja kiristyvät sekä aivot saavat vähemmän happea. Tämän vuoksi myös työpäivän jälkeinen väsymys ja aivosumu lienee tuttu tunne.

Istumisen aiheuttamien haittojen lisäksi vietät todennäköisesti päiväsi hektisessä ympäristössä. Mielesi kuormittuu jatkuvasta aistiärsykkeestä, kiireestä ja arjen asioista. On pidettävä useasta langasta kiinni ja pyöritettävä hektistä arkea viikosta toiseen, eikä omalle hyvinvoinnille ja palautumiselle tunnu jäävän aikaa tai edes ajatusta.

 

Istumatyöntekijän joogakurssi on juuri sinulle kiireiselle ihmiselle, joka haluat helpon ja mukavan ratkaisun oman hyvinvointisi kehittämiseen ja ylläpitoon. Sen ei tarvitse olla aikaa vievää ja vaivalloista, vaan pienillä arkisilla teoilla saat aikaan ison muutoksen!

 

Kurssi sisältää juuri oikeat harjoitukset, jotta saat kehon kuntoon ja mielen rauhoittumaan. Lisäksi saat valita jokainen viikko kolmesta eripituisesta harjoituksesta mikä sopii päivääsi parhaiten. Kiire ja tekosyyt eivät ole enää este onnistumisellesi!

Tätä mieltä Merja oli Istumatyöntekijän joogakurssista

Erittäin hyvä kurssi. Minulla liikkeet tehosivat hyvin alaselän ja pakaroiden jumeihin ja rauhoittivat olotilaa. Tykkäsin, kun oli eri pituisia harjoituksia. Varsinkin 15 minuutin harjoituksia tuli tehtyä usein. Kurssilla opin, miten hengitys tehostaa liikkeitä. Aion tehdä harjoituksia myös jatkossa.

stressi, väsymys, eroon stressistä, apua stressiin

Arvaanko oikein?

Olet kyllästynyt tylsään olotilaan, mutta muutoksen tekemisen on ollut haastavaa, koska..

On vaikea löytää aikaa ja motivaatiota oman hyvinvoinnin parantamiseen arjen keskellä

Et tiedä mistä aloittaa ja koet hankalaksi löytää sinulle sopivia harjoituksia, joista olisi oikeasti apua

Kuntosali ja ryhmäliikuntatunnit tuntuvat epämukavalta vaihtoehdolta tai sinulla ei ole edes mahdollisuutta osallistua niihin

On vaikea olla läsnä ja rauhoittua kun mieli on ylivirittynyt, etkä ole onnistunut katkaisemaan kuormituksen kierrettä.

ESITTELYSSÄ...

Istumatyöntekijän joogakurssi

Valmis kotona tehtävä joogaohjelma, joka tarjoaa helpon ja mukavan tavan huoltaa kehoa ja mieltä ilman, että joudut lähtemään mihinkään tai raivaamaan kalenterista tilaa.

Sinulla on vaihtoehto!

Älä tyydy enää nykyiseen olotilaan, vaan ota askel kohti parempaa, jotta voit vihdoin...

Herätä aamulla ilman kolotuksia ja kannatella itseäsi vahvana ja vetreänä pitkin päivää

Nauttia energisestä olotilasta, suoriutua työpäivästä mieli virkeänä ja vielä jaksaa nauttia myös vapaa-ajasta

Aloittaa haaveilemasi harrastuksen, koska sinulla on energiaa jäljellä vielä työpäivän jälkeenkin

Nauttia rennosta ja elinvoimaisesta mielestä ja energiasta, joka huokuu sinusta. 

ÄLÄ ENÄÄ PIDÄTTELE ITSEÄSI, VAAN

Lunasta oma potentiaalisi

Älä enää tyydy vähempään vaan ota se mitä ansaitset. Sinun on täysin mahdollista voida hyvin ja nauttia arjesta. Oletko valmis?

Helpoilla joogaharjoituksilla
irti kireyksistä, säryistä ja väsymyksestä!

Kuulostaa melko hyvältä eikö vain?  Tämä ei pelkästään kuulosta hyvältä! Takaan, että matka parempaan ja kivuttomampaan arkeen on helposti saavutettavissa. Minä autan sinua onnistumaan!

Ratkaisuksi istumatyön aiheuttamiin ongelmiin kehitin valmiin ja helposti toteutettavissa olevan joogaohjelman. Tämän ohjelman avulla hoidat kehoasi ja pidät huolta, että hyvinvointia ja energiaa riittää myös työpäivän jälkeiseen vapaa-aikaan!

Vaikka kokisit olevasi kuinka kankea tahansa, Istumatyöntekijän joogakurssi auttaa sinua parantamaan kehon liikkuvuutta, vahvistamaan lihaksia ja lisäksi hoivaat myös mieltäsi. Kyse ei ole venyttelystä, vaan monipuolisesta kehon ja mielen huollosta. Vastaanottaessasi kurssin tuomat terveydelliset hyödyt saat samalla helposti lähestyttävän tutustumismatkan joogan maailmaan.

Voit aloittaa kurssin vaikka et olisi koskaan aiemmin joogannut tai epäröit riittääkö kuntosi. Harjoitukset on toteutettu niin, että löydät varmasti itsellesi sopivan vaihtoehdon liikkeisiin.
"Apua, mutta olen niin kankea, että en veny mihinkään asentoon ja kuntokin on hieman huono"

Ei huolta! Nämä harjoitukset toimivat kaikkein kankeimmallekkin keholle ja tämä kurssi on myös erinomainen tapa aloittaa liikunta matalalla kynnyksellä!

ONNISTUT AIVAN VARMASTI!

Tätä mieltä Tanja oli Istumatyöntekijän joogakurssista

Olen tosi iloinen, että lähdin kurssille mukaan. Tämä tuli varmasti jäädäkseen. Kotona joogaaminen oli etukäteen odotettua mukavampaa ja helpompaa.

 

Pidän Niinan rauhallisesta ja lempeästä tavasta ohjata.

Kurssin Sisältö oli monipuolinen ja ihana.

 

Kiitos ❤

Joogaa istuville, Kehonhuolto, joogakurssi, Joogaohjelma, Istumatyöntekijän joogakurssi. Katara Wellness, Joogan alkeet, Joogan alkeiskurssi, Joogaa aloittelijoille, Joogaa kankealle, online joogakurssi, online jooga, nettijooga, kotijooga

Mitä kaikkea kurssiin sisältyy? 

Sinä saat...

Valmiin 6 viikon joogaohjelman videotallenteiden muodossa
Ohjaajan tuen koko kurssin ajaksi, olen vain sähköpostin päässä
Vuoden käyttöoikeuden kurssiin, joten voit palata harjoituksiin aina uudestaan
Laadukkaat ja monipuoliset harjoitukset kehon- ja mielenhuoltoon 
Laadukkaan kurssialustan ja mobiilisovelluksen käyttöösi
14 päivän tyytyväisyystakuun, koska tyytyväisyytesi on minulle erittäin tärkeää
Joogaa istuville, Kehonhuolto, joogakurssi, Joogaohjelma, Istumatyöntekijän joogakurssi. Katara Wellness, Joogan alkeet, Joogan alkeiskurssi, Joogaa aloittelijoille, Joogaa kankealle, online joogakurssi, online jooga, nettijooga, kotijooga

6 viikon joogaohjelma

+ vuoden käyttöoikeus

Kurssi sopii erinomaisesti aloittelijoille, eli et tarvitse lainkaan aiempaa kokemusta joogasta. Harjoitukset etenevät rauhalliseen tahtiin, joten pysyt varmasti mukana. Lisäksi annan erilaisia vaihtoehtoja liikkeistä, jotta löydät sinulle sopivat vaihtoehdot. 

Harjoituksissa yhdistyy hengityksen vaikutus niin mieleen, kehoon kuin liikkeeseen. Hengitys itsessään eheyttää, edistää palautumista ja hyvinvointia. 

Viikko 1 - rauhoittava jooga 60, 30 ja 15min + hengitysharjoitus

Viikko 2 - rentouttava jooga 60, 30 ja 15min + yin jooga

Viikko 3 - virkistävä jooga 60, 30 ja 15min + jooga nidra rentoutus

Viikko 4 - rauhoittava jooga 60, 30 ja 15min + jooga nidra rentoutus

Viikko 5 - rentouttava jooga 60, 30 ja 15min + taukojooga

Viikko 6 - virkistävä jooga 60, 30 ja 15min  + yin jooga

Tätä mieltä Mika oli Istumatyöntekijän joogakurssista

Ohjaajan ääni oli rauhoittava ja osasi hienosti videolla kertoa, mihin kiinnittää huomiota. Joogaaminen rauhoittaa ja ennenkaikkea vetristää jäykistyneitä paikkoja.

 

Liikkuvuus parani jo 6 viikon aikana huomattavasti!

IMG_7796.PNG
IMG_7796.PNG

Tavataan joogavideoiden parissa

MISSIONI ON LUODA HELPOSTI LÄHESTYTTÄVIÄ JOOGAHARJOITUKSIA KEHON- JA MIELENHUOLTOON, JOTTA SINÄ VOISIT PAREMMIN.

Olen luonut sinulle valmiin joogaohjelman, jonka aikana vahvistat kehoa, lisäät liikkuvuutta sekä rentoudut laadukkaasti. Näin saat parhaat mahdolliset hyödyt kurssista ja voit loistaa arjessasi!

Harjoitusten aikana kannustan sinua kuuntelemaan omaa kehoasi ja tekemään harjoituksesta sinun näköisesi, sillä onhan harjoitus juuri sinua varten. Toivon sinun löytävän kurssin aikana myös armollisuutta ja lempeyttä itseäsi kohtaan.

Parhaimmillaan jooga on reitti kotiin, omaan itseen ja omasta itsestä kumpuaa oma potentiaali ja kukoistus!

Nähdään harjoitusten parissa,

Niina

9.jpg

Varmistu, että tämä joogakurssi on juuri sinulle!

TUTUSTU ISTUMATYÖNTEKIJÄN JOOGAKURSSIIN KUULUVAAN HARJOITUKSEEN