IMG_1274_edited_edited.jpg

KATARA WELLNESS

Yoga`s core intention is to move you from where you are currently to a better place

OHJAUS FILOSOFIA

Ohjaukseni perustuu Vinyasa Kramaan = Wise Progression. Vinyasa Krama sisältää kolme luonnosta peräisin olevaa periaatetta

ELEGANSSI

Harjoituksen tulee olla harmoninen ja edistää pitkäaikaista terveyttä sekä hyvinvointia

TEHOKKUUS 

Mahdollisimman pienellä vaivalla mahdollisimman suuri hyöty. Luonto ei haaskaa energiaa.

MUKAUTUMINEN

Harjoitus opettaa mukautumista, joka on avain selviytymiseen ja kukoistukseen jatkuvan muutoksen keskellä. 

IMG_1258.JPG
1.jpg

SUOSITUIN
ONLINE JOOGAKURSSI

Haluatko sinäkin liittyä tyytyväisten joogailijoiden joukkoon?

 

Istumatyöntekijän joogakurssi on nimensä mukaisesti suunniteltu eheyttämään istumisesta rasittunutta kehoa sekä rentouttamaan kuormittunutta mieltä. 

Saat selkeät ja monipuoliset harjoitukset joiden myötä kireydet sulavat, kolotukset häviävät ja mielikin rauhoittuu. Huomaat pian miten elämänlaatu kohenee, läsnäolo lisääntyy ja toteutat potentiaaliasi

Psst.. Kurssi on saanut kiitosta siitä, että se sopii mainiosti myös aloittelijoille!

"Olen tosi iloinen, että lähdin kurssille mukaan. Tämä tuli varmasti jäädäkseen. Kotona joogaaminen oli etukäteen odotettua mukavampaa ja helpompaa. Pidän Niinan rauhallisesta ja lempeästä tavasta ohjata. Kurssin Sisältö oli monipuolinen ja ihana. Kiitos ❤"

- Tanja

"Erittäin hyvä kurssi. Minulla liikkeet tehosivat hyvin alaselän ja pakaroiden jumeihin ja rauhoittivat olotilaa. Tykkäsin, kun oli eri pituisia harjoituksia. Varsinkin 15 minuutin harjoituksia tuli tehtyä usein. Kurssilla opin, miten hengitys tehostaa liikkeitä. Aion tehdä harjoituksia myös jatkossa."

- Merja

ONLINE JOOGAKURSSIT

ISTUMATYÖNTEKIJÄN
JOOGAKURSSI

DSC_1733_edited.jpg

Päästä irti kehon kehon kireyksistä ja mielen kuormituksesta helppojen joogaharjoitusten avulla!

Ei pelkkää venyttelyä, vaan monipuolista kehon ja mielen huoltoa. Koe oma potentiaalisi.

87€

UNEN JOOGA 
-KURSSI

9N4A6069_edited_edited_edited.jpg

Nauti energisemmästä arjesta paremmin nukuttujen öiden myötä!

Kuormittunut mieli ei lepää laadukkaasti, joten ota aikaa itsellesi palauttavien harjoitusten parissa ja huomaa ero jo viikossa.

49€

10 PÄIVÄN
MEDITAATIOKURSSI

DSC_0866_edited_edited_edited.jpg

Merkityksellisyys ja rauha on sinussa itsestäsi. Löydä yhteys omaan sisäiseen maailmaan meditaation avulla!

Kurssi tarjoaa sinulle helpon ja vaivattoman tien läsnäolon ja meditaation pariin.

39€

KOTIJOOGA
NIINA X IRINA

DSC_1468.jpg

Nauti pienestä kotiretriitistä ihanien joogaharjoitusten parissa, jotka takaavat laadukasta aikaa itsesi kanssa

Tämä on oiva joogapaketti sinulle, joka haluat kokeilla joogaa tai saada uutta maustetta omaan harjoitukseesi.

35€

IMG_2037_Käsitelty.jpg

Through the body we connect to the breath 
Through breath we connect to the mind
Through mind we link to the soul

ASIAKKAIDEN KOKEMUKSIA

YKSITYISTUNTI

Olin tilanteessa, jossa liikunta oli ollut tauolla elämässäni jonkin aikaa. Sen aloittaminen tuntui jopa pelottavalta. Niinan ammattitaitoisessa ja kaiken huomioonottavassa ohjauksessa koin oloni turvalliseksi taas kokeilla, miltä liikkuminen kehossa tuntuu. Joka kerta on ollut minulle yhtä merkityksellinen. Niina saa aikaan kokemuksen, ettei ole kiire minnekään. Niina on myös varioinut liikkeitä aina päivän kuntoni mukaan. Täydestä sydämestäni voin suositella Niinan voimaannuttavaa ohjausta. Yhteistyömme jatkuu edelleen.
Laura

ISTUMATYÖNTEKIJÄN JOOGAKURSSI

Olen tosi iloinen, että lähdin kurssille mukaan. Tämä tuli varmasti jäädäkseen. Kotona joogaaminen oli etukäteen odotettua mukavampaa ja helpompaa. Pidän Niinan rauhallisesta ja lempeästä tavasta ohjata. Kurssin Sisältö oli monipuolinen ja ihana. Kiitos ❤
Tanja

TYKY-TUNTI

Tuntia puitiin saunassa ja kommentit oli hyviä. Kaikki oli sitä mieltä, että tuota pitäisi tehdä jatkossakin, venyttelyä ym. rentouttavaa oloa kohentavaa. Hyvä liikuntamuoto näyttöpäätetyön ja pelastustehtävien seuraksi jälkeen, aina ei tarvii lähteä salille tai lenkille. Kiitos vielä!
Petteri Wiinamäki | Pelastusmestari, Sotilaspalokunta

ISTUMATYÖNTEKIJÄN JOOGAKURSSI

Erittäin hyvä kurssi. Minulla liikkeet tehosivat hyvin alaselän ja pakaroiden jumeihin ja rauhoittivat olotilaa. Tykkäsin, kun oli eri pituisia harjoituksia. Varsinkin 15 minuutin harjoituksia tuli tehtyä usein. Kurssilla opin, miten hengitys tehostaa liikkeitä. Aion tehdä harjoituksia myös jatkossa.
Merja

ISTUMATYÖNTEKIJÄN JOOGAKURSSI

Ohjaajan ääni oli rauhoittava ja osasi hienosti videolla kertoa, mihin kiinnittää huomiota. Joogaaminen rauhoittaa ja ennenkaikkea vetristää jäykistyneitä paikkoja. Liikkuvuus parani jo 6 viikon aikana huomattavasti!
Mika Mäkinen
DSC_1657.jpg

NIINA KATARA

Jo pienestä tytöstä lähtien olen etsinyt vastauksia isoihin kysymyksiin, pohtinut elämän tarkoitusta, hyvän elämän reseptiä ja etsinyt tietä onnellisuutta kohti. Tällaisen pohdiskelijan matka sisältää paljon turhautuneisuutta ja voimattomuutta isojen aiheiden äärellä.

Joogan myötä löysin uusia tapoja kysyä ja etsiä vastauksia, erityisesti itsestäni. Löysin hengenheimolaisia joiden kanssa jakaa ja haastaa ajatuksia. Matka on on ollut yhtä vuoristorataa, mutta kun pysähdyn tähän hetkeen tunnen niin suurta kiitollisuutta tiestä jonka valitsin ja jolla olen edelleen. Jooga on opettanut ymmärrystä omasta kehosta, mutta erityisesti itsestäni. 

Kun sanon, että jooga on intohimoni ja elämäntapani, niin en puhu venyttelystä tai vahvoista ojentajista. Puhun juuri tästä matkasta, itsensä ja muiden kohtaamisesta, sekä jatkuvasta kerrosten kuorimisesta syvintä aidointa minää kohti. 

Joogan tarkoitus on auttaa meitä kukoistamaan omana itsenämme. Tämä on matka, joka usein alkaa kehotyöskentelystä, mutta se on vasta pintaraapaisu.

PIDETÄÄN YHTEYTTÄ SOMESSA

  • facebook
  • instagram