IMG_1274_edited_edited.jpg

KATARA WELLNESS

Yoga`s core intention is to move you from where you are currently to a better place

Rakastu joogaan alkeiskurssi

SUOSITTU ALKEISKURSSI ALKAA JÄLLEEN TOUKOKUUSSA!

Maanantaisin klo 16.45-18.45 | yhteensä 5 kertaa | Ajalla 2.5–30.5.2022

Studio Aalto, Lapinniemenranta, Tampere

OHJAUS FILOSOFIA

Ohjaukseni perustuu Vinyasa Kramaan = Wise Progression. Vinyasa Krama sisältää kolme luonnosta peräisin olevaa periaatetta

ELEGANSSI

Harjoituksen tulee olla harmoninen ja edistää pitkäaikaista terveyttä sekä hyvinvointia

TEHOKKUUS 

Mahdollisimman pienellä vaivalla mahdollisimman suuri hyöty. Luonto ei haaskaa energiaa.

MUKAUTUMINEN

Harjoitus opettaa mukautumista, joka on avain selviytymiseen ja kukoistukseen jatkuvan muutoksen keskellä. 

IMG_1258.JPG

PALVELUT

ONLINE JOOGAKURSSIT

DSC_8722.jpg

Tutustu kattavaan joogakurssi valikoimaan ja harjoittele oman kotisi rauhassa silloin kun sinulle parhaiten sopii. 

Tämä on matala kynnys joogan maailmaan ja parempaan arkeen.

YRITYKSET

DSC_1867.jpg

Tasokkailla ja tarkkaan harkituilla joogaharjoituksilla pystytään vaikuttamaan ehkäisevästi kahteen keskeisimpään ongelmaan, jotka aiheuttavat sairaslomia.

Näytä henkilöstöllesi, että välität!

PALVELUT

DSC_1897.jpg

Tilaa kehoa ja mieltä hellivä joogaharjoitus itsellesi tai ystäväporukallesi. Kerro tapahtuman luonne ja suunnittelen sekä toteutan juuri teille täydellisen harjoituskokonaisuuden

IMG_2037_Käsitelty.jpg

Through the body we connect to the breath 
Through breath we connect to the mind
Through mind we link to the soul

Olin tilanteessa, jossa liikunta oli ollut tauolla elämässäni jonkin aikaa. Sen aloittaminen tuntui jopa pelottavalta. Niinan ammattitaitoisessa ja kaiken huomioonottavassa ohjauksessa koin oloni turvalliseksi taas kokeilla, miltä liikkuminen kehossa tuntuu. Joka kerta on ollut minulle yhtä merkityksellinen. Niina saa aikaan kokemuksen, ettei ole kiire minnekään. Niina on myös varioinut liikkeitä aina päivän kuntoni mukaan. Täydestä sydämestäni voin suositella Niinan voimaannuttavaa ohjausta. Yhteistyömme jatkuu edelleen.

YKSITYISTUNTI

Laura
Olen tosi iloinen, että lähdin kurssille mukaan. Tämä tuli varmasti jäädäkseen. Kotona joogaaminen oli etukäteen odotettua mukavampaa ja helpompaa. Pidän Niinan rauhallisesta ja lempeästä tavasta ohjata. Kurssin Sisältö oli monipuolinen ja ihana. Kiitos ❤

ISTUMATYÖNTEKIJÄN JOOGAKURSSI

Tanja
Tuntia puitiin saunassa ja kommentit oli hyviä. Kaikki oli sitä mieltä, että tuota pitäisi tehdä jatkossakin, venyttelyä ym. rentouttavaa oloa kohentavaa. Hyvä liikuntamuoto näyttöpäätetyön ja pelastustehtävien seuraksi jälkeen, aina ei tarvii lähteä salille tai lenkille. Kiitos vielä!

TYKY-TUNTI

Petteri Wiinamäki | Pelastusmestari, Sotilaspalokunta
Erittäin hyvä kurssi. Minulla liikkeet tehosivat hyvin alaselän ja pakaroiden jumeihin ja rauhoittivat olotilaa. Tykkäsin, kun oli eri pituisia harjoituksia. Varsinkin 15 minuutin harjoituksia tuli tehtyä usein. Kurssilla opin, miten hengitys tehostaa liikkeitä. Aion tehdä harjoituksia myös jatkossa.

ISTUMATYÖNTEKIJÄN JOOGAKURSSI

Merja
Ohjaajan ääni oli rauhoittava ja osasi hienosti videolla kertoa, mihin kiinnittää huomiota. Joogaaminen rauhoittaa ja ennenkaikkea vetristää jäykistyneitä paikkoja. Liikkuvuus parani jo 6 viikon aikana huomattavasti!

ISTUMATYÖNTEKIJÄN JOOGAKURSSI

Mika Mäkinen

Lue mitä asiakkaat ovat sanoneet tunneista ja kursseista

DSC_1657.jpg

NIINA KATARA

Jo pienestä tytöstä lähtien olen etsinyt vastauksia isoihin kysymyksiin, pohtinut elämän tarkoitusta, hyvän elämän reseptiä ja etsinyt tietä onnellisuutta kohti. Tällaisen pohdiskelijan matka sisältää paljon turhautuneisuutta ja voimattomuutta isojen aiheiden äärellä.

Joogan myötä löysin uusia tapoja kysyä ja etsiä vastauksia, erityisesti itsestäni. Löysin hengenheimolaisia joiden kanssa jakaa ja haastaa ajatuksia. Matka on on ollut yhtä vuoristorataa, mutta kun pysähdyn tähän hetkeen tunnen niin suurta kiitollisuutta tiestä jonka valitsin ja jolla olen edelleen. Jooga on opettanut ymmärrystä omasta kehosta, mutta erityisesti itsestäni. 

Kun sanon, että jooga on intohimoni ja elämäntapani, niin en puhu venyttelystä tai vahvoista ojentajista. Puhun juuri tästä matkasta, itsensä ja muiden kohtaamisesta, sekä jatkuvasta kerrosten kuorimisesta syvintä aidointa minää kohti. 

Joogan tarkoitus on auttaa meitä kukoistamaan omana itsenämme. Tämä on matka, joka usein alkaa kehotyöskentelystä, mutta se on vasta pintaraapaisu.